Passa al contingut principal

Turin


Ja els tenim a Turin.

El Salone del Gusto espera amb les mans obertes l'actuació dels nostres cuines ( en Josep Castellanau i en Jordi Lladós) durant els 3 pròxims dies. Després uns petits problemes amb un container de menjar, a hores d'ara, creiem que els hi arribà per fi el material que els hi manca.
Per dinar, segon m'han dit, 2 metros de pizza, jajja, no es conya, es veritat. Ja han montat la cuina, i demà a donar menjar.

Seguirem informant


noticia extreta de www.forumgastronomic.com

Sis col·lectius de cuina de Catalunya participen al Salone del Gusto
Turisme de Catalunya, l’assessor gastronòmic de la qual és Pep Palau, és l’entitat responsable de la producció d’una de les accions que es porta a terme en el marc de la fira Salone Internazionale del Gusto que tindrà lloc, del 23 al 27 d’octubre, a Turí (Itàlia).

Una de les propostes dins del Saló són les ‘illes del gust’ enteses com a viatges culinaris. Una ocasió perquè diferents territoris ofereixin una mostra representativa de les seves tradicions gastronòmiques, a través dels productes i els plats que constitueixen la seva expressió.

Els plats de cuina catalana que es podran tastar a l’isola del gusto de Catalunya estaran elaborats per sis col·lectius de cuina que hi participaran en dos grups. El primer estarà format per Noguera Cuina, la Xicoia i les Cuines del Vendrell, mentre que el segon el formaran Cuina del vent, Cuina pirinenca de la Cerdanya i Cuina Volcànica.

Un altre dels escenaris del Salone és el Mercat que permet descobrir i redescobrir una gran quantitat de productes i on els expositors estan convidats a comunicar la seva adhesió a projectes de sostenibilitat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JABALÍ + JABALÍ + JABALÍ

Descanse en paz el pobre jabalí
Quim Monzó LA VANGUARDIA, dimarts 12 de maig del 2009

Era un Mercedes serie S, un coche impresionante: nunca había viajado yo en un cochazo como ese.
Como muchos de mis coetáneos, yo también me guaseé de la forma en que murió Cecilia, aquella cantante de los setenta que se hizo famosa con piezas como Dama, dama o Mi querida España. Se explicaba que murió al chocar contra una vaca. Una madrugada, ella iba en un Seat 124, con sus músicos, y allá por Zamora chocaron con una. Otros decían que chocaron contra unos bueyes. Tanto da. Que alguien muera es terrible para la familia y los amigos. Pero, cuando ese alguien es conocido y la muerte grotesca, la sorna es inevitable. A partir de la muerte de Cecilia, morir al chocar contra una vaca – o, por extensión, con una bestia grande – pasó a llamarse hacer un Cecilia. Así, a quien cogía el coche para ir por una carretera solitaria, se le prevenía: «Ve con cuidado, no vayas a hacer un Cecilia». Una impresión similar ca…

6è. RAL.LI GASTRONÒMIC DEL PALLARS SOBIRÀ

Hola a tots de nou
Us fem saber que des del dia 18 al 30 d'abril, es farà al Pallars Sobirà el 6è Ral·li Gastronòmic.
Hi hauran cates de vinagres, vins francesos i café, el sopar d'inauguració anirà a càrrec de l'AUVELLA XISQUETA, i el sopar de cloenda que tindrà lloc el dia 10 de maig, al voltant dels bolets de primavera.
En els restaurants membres de l'Associació, els menús aniran enfocats al bolets de primavera, la joia de la primavera oblidada per moltes persones, però amb una personalitat molt important.
Properament us informarem de més coses
La Xicoia