Passa al contingut principal

MES DE MADRID

NOTICIA EXTRETA DE SORT ACTUAL


“Les rutes literàries del Pallars Sobirà”, en Madrid
Salta a Comentaris
La librería Blanquerna de Madrid acoge hoy la presentación del libro Les rutes literàries del Pallars Sobirà, inspirado en las novelas ambientadas en esta comarca del Pirineo leridano. Los cinco libros que han servido para crear la ruta son Les veus del Pamano, de Jaume Cabré; Pedra de tartera, de Maria Barbal; Viatge al Pirineu de Lleida, de Camilo José Cela; A peu pel Pallars Sobirà i la Val d’Aran, de Josep Maria Espinàs y Tor, tretze cases i tres morts, de Carles Porta.
Estos cinco libros han obtenido un éxito notable y han sido traducidos al castellano, y por tanto, son de fácil acceso a los lectores del conjunto del Estado.
Algunas de estas rutas ya se han puesto en marcha y están señalizadas, como por ejemplo, las del valle de Àssua, que se crean a partir de los escenarios que figuran en los libros Les veus del Pamano y Pedra de tartera. Las demás, explicaron, estarán listas en poco tiempo.
En el acto, organizado por Turisme de Catalunya, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà y la Diputació de Lleida, se servirá un aperitivo literario elaborado por la Associació Gastronòmica La Xicoia.

Comentaris

Olga ha dit…
Guai, guai...

Us linkaré a la web del telecentre...

I dieu-li a la núria Bosor, que us mencioni al bloc i a la web de turisme...

venga, a actualitzar sovint!

Entrades populars d'aquest blog

10è Sopar de la Xicoia d'Or

6è. RAL.LI GASTRONÒMIC DEL PALLARS SOBIRÀ

Hola a tots de nou
Us fem saber que des del dia 18 al 30 d'abril, es farà al Pallars Sobirà el 6è Ral·li Gastronòmic.
Hi hauran cates de vinagres, vins francesos i café, el sopar d'inauguració anirà a càrrec de l'AUVELLA XISQUETA, i el sopar de cloenda que tindrà lloc el dia 10 de maig, al voltant dels bolets de primavera.
En els restaurants membres de l'Associació, els menús aniran enfocats al bolets de primavera, la joia de la primavera oblidada per moltes persones, però amb una personalitat molt important.
Properament us informarem de més coses
La Xicoia