Passa al contingut principal

2on dia a Turin

Segons m'expliquen aquells dos, Turin comença a saber on som els pallaresos. Sabia de bona mà, que el pavelló pallarés quedaria on l'estan possant. Diu que no se qui, (un dels que pesen), es van fer una foto amb ells, i després els van atiborrar de menjar, (confitat, bacallà amb tupí de Sort, i 7 filibertos), que van pagar esclar, jajajja, rucs pot ser si, però tant no.
La nit com sempre es va tornar a fer curta a Turin....... però no la van pas desaprofitar. Van coneixer a un "CAPO" i amb el seu cotxe, els va portar als millors llocs de la nit Turinessa, quina enveja,..a..a

Bueno, a la tornada com sempre, us penjarem les fotos. Ja començo a tenir-ne ganes de veureles fins i tot jo .

Salutacions des de Turí.

La Xicoia

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JABALÍ + JABALÍ + JABALÍ

Descanse en paz el pobre jabalí
Quim Monzó LA VANGUARDIA, dimarts 12 de maig del 2009

Era un Mercedes serie S, un coche impresionante: nunca había viajado yo en un cochazo como ese.
Como muchos de mis coetáneos, yo también me guaseé de la forma en que murió Cecilia, aquella cantante de los setenta que se hizo famosa con piezas como Dama, dama o Mi querida España. Se explicaba que murió al chocar contra una vaca. Una madrugada, ella iba en un Seat 124, con sus músicos, y allá por Zamora chocaron con una. Otros decían que chocaron contra unos bueyes. Tanto da. Que alguien muera es terrible para la familia y los amigos. Pero, cuando ese alguien es conocido y la muerte grotesca, la sorna es inevitable. A partir de la muerte de Cecilia, morir al chocar contra una vaca – o, por extensión, con una bestia grande – pasó a llamarse hacer un Cecilia. Así, a quien cogía el coche para ir por una carretera solitaria, se le prevenía: «Ve con cuidado, no vayas a hacer un Cecilia». Una impresión similar ca…

6è. RAL.LI GASTRONÒMIC DEL PALLARS SOBIRÀ

Hola a tots de nou
Us fem saber que des del dia 18 al 30 d'abril, es farà al Pallars Sobirà el 6è Ral·li Gastronòmic.
Hi hauran cates de vinagres, vins francesos i café, el sopar d'inauguració anirà a càrrec de l'AUVELLA XISQUETA, i el sopar de cloenda que tindrà lloc el dia 10 de maig, al voltant dels bolets de primavera.
En els restaurants membres de l'Associació, els menús aniran enfocats al bolets de primavera, la joia de la primavera oblidada per moltes persones, però amb una personalitat molt important.
Properament us informarem de més coses
La Xicoia