Passa al contingut principal

2on dia a Turin

Segons m'expliquen aquells dos, Turin comença a saber on som els pallaresos. Sabia de bona mà, que el pavelló pallarés quedaria on l'estan possant. Diu que no se qui, (un dels que pesen), es van fer una foto amb ells, i després els van atiborrar de menjar, (confitat, bacallà amb tupí de Sort, i 7 filibertos), que van pagar esclar, jajajja, rucs pot ser si, però tant no.
La nit com sempre es va tornar a fer curta a Turin....... però no la van pas desaprofitar. Van coneixer a un "CAPO" i amb el seu cotxe, els va portar als millors llocs de la nit Turinessa, quina enveja,..a..a

Bueno, a la tornada com sempre, us penjarem les fotos. Ja començo a tenir-ne ganes de veureles fins i tot jo .

Salutacions des de Turí.

La Xicoia

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

10è Sopar de la Xicoia d'Or

Sant Jordi al Palau de Pedralbes

Així ens va veure algú!!!! 'La grande bouffe' AGUSTÍ FANCELLI 24/04/2006 Vota Resultado 0 votos Ni rastro de la xocolata amb melindros, ni siquiera un efluvio proustiano menor. Esta Cataluña d'esquerres i catalanista (GEC) es una mezcla de gastronomía del morro fi, noucentisme, música barroca, nuevos consejeros con prognatismo y ex consejeros con la sonrisa llena de dientes congelada. Maragall El Magnífico consigue meter en la olla todos estos ingredientes, agitarlos y servirlos bien calentitos. Y los comensales tragamos, vaya si tragamos. La noticia en otros webs webs en español en otros idiomas El acto institucional del palacio de Pedralbes podía, en efecto, enfocarse así, como una gran gincana de la andorga, con instrucciones de juego repartidas a la entrada. El programa de este singular desayuno de Sant Jordi marcaba sobre plano dónde se hallaban los puestos de rosas -de la Federació Catalana d'Associacions d'Ajuda al Drogodependent, la Associació Retorn y l...

SOPAR DE LA XICOIA D'OR

Us recordem que el proper dia 14 de maig,  se celebrarà el SOPAR DE LAL XICOIA D'OR , a l'Hotel Pessets de Sort.  Sopar elaborat pels cuiners de l'Associació de la Xicoia, amb productes de la terra. Es farà una menció especial a la trajectòria professional, al producte, a la promoció de la cuina pallaresa i al gastrònom de l'any! Podeu fer les vostres reserves al 973 620 000