Passa al contingut principal

6è. RAL.LI GASTRONÒMIC DEL PALLARS SOBIRÀ


Hola a tots de nou

Us fem saber que des del dia 18 al 30 d'abril, es farà al Pallars Sobirà el 6è Ral·li Gastronòmic.

Hi hauran cates de vinagres, vins francesos i café, el sopar d'inauguració anirà a càrrec de l'AUVELLA XISQUETA, i el sopar de cloenda que tindrà lloc el dia 10 de maig, al voltant dels bolets de primavera.

En els restaurants membres de l'Associació, els menús aniran enfocats al bolets de primavera, la joia de la primavera oblidada per moltes persones, però amb una personalitat molt important.

Properament us informarem de més coses

La Xicoia

Comentaris

Olga ha dit…
Em sap greu perquè el ruc estava boníssim, però segur que la xisqueta també!!!
Pallars sobirà ha dit…
Tranquila Olga, tot te el seu temps en aquesta vida.
Delfí ha dit…
Us felicito per la sabia decisió d'oferir al menú ovella xisqueta, tan nostra, en comptes de ruc. M'agrada perquè considero que heu sabut canviar d'opinió sense canviar de valors: els de la promoció i difusió dels sabors i la qualitat dels productes de muntanya, les nostres muntanyes del Pirineu
Ara sí, em teniu al vostre costat!

Entrades populars d'aquest blog

10è Sopar de la Xicoia d'Or