Passa al contingut principal

PRESENTACIÓ A VALENCIA






El passat dimecres 15 de juny del 2005, es va celebrar a l’hotel Silken Puerta de Valencia la presentació de la marca PIRINEUS, promoguda per Turisme de Catalunya. Dins d’aquest marc, van estar convidats els cuiners del Vall d’Aran i l’Associació Gastronòmica La Xicoia per elaborar el menú amb productes de les comarques corresponets. Es van servir 33 dinars a premsa gastronòmica i valènciana i 72 sopars a tour-operadors de la zona de Valencia.

Aquest menú, estava compost d’un aperitiu, on la Vall d’Aran va elaborar un tartar d’esturió amb el seu caviar i La Xicoia, va elaborar, una girella amb melmelada de ceba, un xupito de crema de ceps i un morro i orella de porc. El primer plat, elaborat per La Xicoia, va estar una sopa de caldo de fessols amb escuma de cansalada, la carn, va anar a càrrec de la Vall d’Aran amb un ànec de corral amb foie i salsa de gerds. Les postres van dur la marca de La Xicoia, que va elaborar un mel i mató molt singular, un cremòs de mató del Tros de Sort, amb un gelat de mel de Tirvia, una galeta de nous del Pallars, i una piruleta de formatge Tou dels Til•lers, envolicada amb una melmelada de tomata i llavors de cascall.
El menú, va estar maridat amb vins del Vila Corona de Tremp, aigua Pineo, cava Raimat i licors del Portet de la Pobla de Segur, amb els cafés i les galetes artesanes del Pallars amb nous.

També van fer amics jajja, com no , els del restaurant Ca'Sento de Valencia.

COM PODREU VERURE A LES FOTOS, JAJAJAA, DONEM FAMA DEL QUE FEM, TOTS MENJANT .

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

10è Sopar de la Xicoia d'Or

Sant Jordi al Palau de Pedralbes

Així ens va veure algú!!!! 'La grande bouffe' AGUSTÍ FANCELLI 24/04/2006 Vota Resultado 0 votos Ni rastro de la xocolata amb melindros, ni siquiera un efluvio proustiano menor. Esta Cataluña d'esquerres i catalanista (GEC) es una mezcla de gastronomía del morro fi, noucentisme, música barroca, nuevos consejeros con prognatismo y ex consejeros con la sonrisa llena de dientes congelada. Maragall El Magnífico consigue meter en la olla todos estos ingredientes, agitarlos y servirlos bien calentitos. Y los comensales tragamos, vaya si tragamos. La noticia en otros webs webs en español en otros idiomas El acto institucional del palacio de Pedralbes podía, en efecto, enfocarse así, como una gran gincana de la andorga, con instrucciones de juego repartidas a la entrada. El programa de este singular desayuno de Sant Jordi marcaba sobre plano dónde se hallaban los puestos de rosas -de la Federació Catalana d'Associacions d'Ajuda al Drogodependent, la Associació Retorn y l...

SOPAR DE LA XICOIA D'OR

Us recordem que el proper dia 14 de maig,  se celebrarà el SOPAR DE LAL XICOIA D'OR , a l'Hotel Pessets de Sort.  Sopar elaborat pels cuiners de l'Associació de la Xicoia, amb productes de la terra. Es farà una menció especial a la trajectòria professional, al producte, a la promoció de la cuina pallaresa i al gastrònom de l'any! Podeu fer les vostres reserves al 973 620 000