Ves al contingut principal

PRESENTACIÓ A VALENCIA






El passat dimecres 15 de juny del 2005, es va celebrar a l’hotel Silken Puerta de Valencia la presentació de la marca PIRINEUS, promoguda per Turisme de Catalunya. Dins d’aquest marc, van estar convidats els cuiners del Vall d’Aran i l’Associació Gastronòmica La Xicoia per elaborar el menú amb productes de les comarques corresponets. Es van servir 33 dinars a premsa gastronòmica i valènciana i 72 sopars a tour-operadors de la zona de Valencia.

Aquest menú, estava compost d’un aperitiu, on la Vall d’Aran va elaborar un tartar d’esturió amb el seu caviar i La Xicoia, va elaborar, una girella amb melmelada de ceba, un xupito de crema de ceps i un morro i orella de porc. El primer plat, elaborat per La Xicoia, va estar una sopa de caldo de fessols amb escuma de cansalada, la carn, va anar a càrrec de la Vall d’Aran amb un ànec de corral amb foie i salsa de gerds. Les postres van dur la marca de La Xicoia, que va elaborar un mel i mató molt singular, un cremòs de mató del Tros de Sort, amb un gelat de mel de Tirvia, una galeta de nous del Pallars, i una piruleta de formatge Tou dels Til•lers, envolicada amb una melmelada de tomata i llavors de cascall.
El menú, va estar maridat amb vins del Vila Corona de Tremp, aigua Pineo, cava Raimat i licors del Portet de la Pobla de Segur, amb els cafés i les galetes artesanes del Pallars amb nous.

També van fer amics jajja, com no , els del restaurant Ca'Sento de Valencia.

COM PODREU VERURE A LES FOTOS, JAJAJAA, DONEM FAMA DEL QUE FEM, TOTS MENJANT .

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

10è Sopar de la Xicoia d'Or

Torna el sopar de la Xicoia d'Or aquest 14 de maig.  Un sopar únic i irrepetible elaborat pels cuiner de l'Associació La Xicoia amb els productes que ens ofereix la nostra terra... només per 120 persones. Reconeixements a la trajectòria professional, al gastrònom de l'any, al producte i a la promoció de la cuina pallaresa. Podeu reservar al 973620000. foto de La Xicoia Pallars Sobirà.