Passa al contingut principal

PRESENTACIO A BERLIN I FRANKFURT

Generalitat de Catalunya
Departament d’Innovació,
Universitats i Empresa
Oficina de Premsa
 Comunicat de premsa 
1
Turisme de Catalunya reuneix 210
turoperadors en una missió empresarial a
Alemanya
• Frankfurt, Colònia i Berlín acullen aquesta setmana trobades
professionals i presentacions de la destinació catalana.
• Un total de 21 empreses i entitats turístiques catalanes
viatgen de la mà de Turisme de Catalunya per participar en
aquestes jornades professionals.
• Bona acollida entre els operadors turístics alemanys de la
publicació de l’Institut Ramon Llull Rutes literàries de la
Cultura Catalana.

Dimecres, 25 d’abril de 2007— Turisme de Catalunya ha convocat 210 operadors
turístics d’Alemanya per participar aquesta setmana en diferents trobades
comercials amb 21 empreses i institucions turístiques catalanes. Aquesta missió
empresarial organitzada per Turisme de Catalunya té lloc a Frankfurt, Colònia i
Berlín.


Presència destacada de la gastronomia catalana

Actualment, la cuina catalana és un referent a nivell internacional i s’ha convertit
en un atractiu turístic de primer nivell i en element clau de la identitat catalana. En
aquest sentit, Turisme de Catalunya ha organitzat a Frankfurt i a Berlín unes
demostracions gastronòmiques, acompanyades de presentacions de la marca
Catalunya. Els encarregats d’aquestes mostres culinàries són els col·lectius
gastronòmics La Xicoia, del Pallars Sobirà, i Cuines de la Vall de Camprodon.


NOTICIA DEL FORUM GASTRONOMIC

La Xicoia i Cuines de la Vall de Camprodon promocionen la seva cuina a Alemanya El passat dilluns va tenir lloc a la Literaturhaus de Frankfurt el primer dels workshops organitzat per Turisme de Catalunya en el marc de l’Any de Catalunya a Alemanya. Es tracta d’uns workshop en els quals una trentena d’empreses i entitats turístiques catalanes presenten els seus productes turístics a empresaris alemanys del mateix sector. Els workshops visitaran les ciutats de Frankfurt, Colònia i Berlín durant aquesta setmana.

Aquestes jornades de treball es complementen amb mostres gastronòmiques de la mà dels col·lectius de cuina de Catalunya La Xicoia, del Pallars, i Cuines de la Vall de Camprodon, que ofereixen sopars gastronòmics amb un menú basat en la cuina pròpia dels seus territoris utilitzant els productes que els donen identitat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

10è Sopar de la Xicoia d'Or

6è. RAL.LI GASTRONÒMIC DEL PALLARS SOBIRÀ

Hola a tots de nou
Us fem saber que des del dia 18 al 30 d'abril, es farà al Pallars Sobirà el 6è Ral·li Gastronòmic.
Hi hauran cates de vinagres, vins francesos i café, el sopar d'inauguració anirà a càrrec de l'AUVELLA XISQUETA, i el sopar de cloenda que tindrà lloc el dia 10 de maig, al voltant dels bolets de primavera.
En els restaurants membres de l'Associació, els menús aniran enfocats al bolets de primavera, la joia de la primavera oblidada per moltes persones, però amb una personalitat molt important.
Properament us informarem de més coses
La Xicoia