Passa al contingut principal

PRESENTACIÓ A FITUR 2004

Turisme de Catalunya, ens donà l'oportunitat d'oferir la cuina pallaresa a tots els assitens a la fira internaciónal del turisme que es fa cada any a Madrid. Dins del recinte firal d'IFEMA, La Xicoia va oferir durant 4 dies, esmoçars i dinars a tots els assistens que ens van venir a veure al Terrat Gastronòmic de Turisme de Catalunya.
El primer dia d'estada i després de servir els dinars, van oferir cava a tots els participants en la fira de la zona de Lleida. L'endemà, van oferir Ratafia del Portet a tots els participants de la Fira en la zona de Catalunya. Aqueste dues accions, van fer que totes les persones que treballaven als stangs de Catalunya, ens coneguesin, juntament amb el nostre menjar esclar.

La Fira va ser un èxit, tant es aixì, que a dia d'avui, encara tenim paraules d'elogi per aquells esmorçars i dinars que els assitents van poder gaudir. També hem de dir que les nits van ser molt mogudes. Van coneixer a molts companys de profesió, i la veritat es que dòna molt de gust. Un exemple va ser, l'Alberto Chicote del restaurant Nodo, en Sacha del restaurnt Sacha i altres més. El nostre padrí, en Sergi Arola, es va portar de conya el dia que el vam visitar al seu antic restaurant, LA BROCHE, on l'espectacle apart de ser a la taula on tot va ser fantàstic, també el teniem al costat on una taula molt ben ocupada per una parella i un altre senyor, ens va acabar d'arrodonir aquella fantastica nit. Recordarem també aquella nit al Copacabana on alguns no van parar de ballar.

Aquí a FITUR, també van coneixe a una gran amiga, la NATI, aleshores periodista de Catalunya Radio.

Doncs aquesta es una petita història de la nostra sortida a Madrid.


noticia extreta de http://www.elalmanaque.com/turismo/boletines/Boletin49.htmLa gastronomía de Lleida tendrá un papel protagonista en Fitur 2004
La gastronomía leridana tendrá un papel protagonista en Fitur 2004. Asociación de Cocineros del Pallars Sobirà, conocida con el nombre de la Xicoia, junto con la Escuela de Hotelería de Lleida, ofrecerán en el espacio El Terrat Gastronòmic situado dentro del stand de Turismo de Cataluña (Pabellón 7, stand nº 7B), demostraciones y degustaciones de productos típicos y de platos característicos de la cocina de Lleida con la finalidad de promocionar la gastronomía de las comarcas de Lleida. Para esta ocasión Turismo de Cataluña ha editado un folleto informativo que lleva por título Terres de Lleida para mojar pan. - El miércoles, día 28 de enero, a las 16.30 horas, la Asociación de Cocineros del Pallars Sobirà presentará la nueva la Xicoia y el Ralli Gastronómico del Pallars Sobirà. - El jueves, día 29 de enero, a las 12.00 horas, la Xicoia presentará la Indicación Geográfica Protegida (IGP) Ternera de los Pirineos. - El viernes, día 30, a las 13.00 horas, la Denominación de Origen Les Garrigues realizará una cata de aceite Virgen Les Garrigues en colaboración con la Escuela de Hoteleria de Lleida.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

10è Sopar de la Xicoia d'Or

6è. RAL.LI GASTRONÒMIC DEL PALLARS SOBIRÀ

Hola a tots de nou
Us fem saber que des del dia 18 al 30 d'abril, es farà al Pallars Sobirà el 6è Ral·li Gastronòmic.
Hi hauran cates de vinagres, vins francesos i café, el sopar d'inauguració anirà a càrrec de l'AUVELLA XISQUETA, i el sopar de cloenda que tindrà lloc el dia 10 de maig, al voltant dels bolets de primavera.
En els restaurants membres de l'Associació, els menús aniran enfocats al bolets de primavera, la joia de la primavera oblidada per moltes persones, però amb una personalitat molt important.
Properament us informarem de més coses
La Xicoia