Passa al contingut principal

TAST MARIDATGE VINAGRES BADIA, PLATS I VINS




El divendres dia 24 a les 17.00 hores, i dins els Ral·ly GastronÒmic del Pallars Sobirà, s'ha realitzat el tast maridatge de vins del món, vinagres Badia i plats elaborats per la Xicoia.

El tast-maridatge, s'ha dut a terme a l'Hotel Pessets de Sort, amb una nombrossa assistència.
Cal destacar, que vinagres Badia de Mollerusa, és l'única empresa de vinagres a la província de Lleida i que actualment amb la seva cinquena generació, celebren els 101 anys de la seva fundació.
En el tast, s'han degustat plats elaborats amb vinagres i maridats amb vins.

Atentament

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

10è Sopar de la Xicoia d'Or

6è. RAL.LI GASTRONÒMIC DEL PALLARS SOBIRÀ

Hola a tots de nou
Us fem saber que des del dia 18 al 30 d'abril, es farà al Pallars Sobirà el 6è Ral·li Gastronòmic.
Hi hauran cates de vinagres, vins francesos i café, el sopar d'inauguració anirà a càrrec de l'AUVELLA XISQUETA, i el sopar de cloenda que tindrà lloc el dia 10 de maig, al voltant dels bolets de primavera.
En els restaurants membres de l'Associació, els menús aniran enfocats al bolets de primavera, la joia de la primavera oblidada per moltes persones, però amb una personalitat molt important.
Properament us informarem de més coses
La Xicoia