Dissabte 19 d’abril a les 21 hores al poliesportiu dels Til•lers de Sort, i amb la presència del Conceller de Turisme el Senyor Huguet, va tenir lloc el Sopar d'inauguració del 6è Ral•li Gastronòmic del Pallars Sobirà, organitzat per la Xicoia.
Amb els parlaments del President de la Xicoia, Josep Castellarnau, l'Alcade de Sort, Agustí López i el Conseller Huguet, es va donar el tret de sortida a aquest Ral•li.
La cifra, 400 persones van assistir al Sopar de la Xisqueta ofert per la mateixa Xicoia i amb la col•laboració de ACOXI (Associació de criadors d'ovella Xisqueta).
Els assistents, van poder degustar un sopar popular amb crema de moixarons, amanides amb girella, corder Xisquet a la brasa, estofat amb patates i el palpís amb salsa de carreretes. Palpís (cuixa de corder desossada i rostida). Per acabar, un filiberto. Cal destacar la gran afluència de pastors i criadors de la raça Xisqueta que ens van acompanyar al sopar.
Amb aquest acte, la Xicoia dona el començament al seu Ral•li gastronòmic.
Comentaris