Passa al contingut principal

DIPLOMA TURÍSTIC GENERALITAT DE CATALUNYA

Benvolguts amics

Ens plau fer-vos saber que l'Associació Gastronòmica La Xicoia del Pallars Sobirà ha estat guardonada enguany amb el Diplóma Turístic de la Generalitat de Catalunya. És per a nosaltres un orgull que ens hagi estat concedit aquest premi tenint en compte la nostra curta trajectòria associativa, però el que realment ens satisfà és la demostració que el projecte que varem iniciar fa 5 anys ha esdevingut una realitat exitosa i reconeguda, i per tant ùtil per aconseguir els objectius que en el seu dia ens varem marcar: la difusió de les caràcterístiques i atractius de la cuina pallaresa, la recuperació del patrimoni culinari i la promoció turística de la nostra comarca.

Aquest guardó renova la il.lusió en aquest projecte i ens encoratja a seguir treballant per donar a conèixer al mon les possibilitats d' aquest territori i de la seva gent, i a la vegada ens reafirma en la convicció que algunes de les crítiques més ferotges que em rebut no eren fonamentades ni mereixien el tracte que des de certs col.lectius defensors dels animals i alguna administració locals se'ns ha donat.

Volem aprofitar aquest escrit per agraïr-te profundament el teu suport, i l'amistat que ens has demostrat. Aquest gurdó és tant nostre com teu perquè sense la teva col.laboració mai l'haguèssim aconseguit i no tindria per a nosaltres el valor simbòlic que té.

Moltes gràcies.

Una forta abraçada de La Xicoia.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

10è Sopar de la Xicoia d'Or

Sant Jordi al Palau de Pedralbes

Així ens va veure algú!!!! 'La grande bouffe' AGUSTÍ FANCELLI 24/04/2006 Vota Resultado 0 votos Ni rastro de la xocolata amb melindros, ni siquiera un efluvio proustiano menor. Esta Cataluña d'esquerres i catalanista (GEC) es una mezcla de gastronomía del morro fi, noucentisme, música barroca, nuevos consejeros con prognatismo y ex consejeros con la sonrisa llena de dientes congelada. Maragall El Magnífico consigue meter en la olla todos estos ingredientes, agitarlos y servirlos bien calentitos. Y los comensales tragamos, vaya si tragamos. La noticia en otros webs webs en español en otros idiomas El acto institucional del palacio de Pedralbes podía, en efecto, enfocarse así, como una gran gincana de la andorga, con instrucciones de juego repartidas a la entrada. El programa de este singular desayuno de Sant Jordi marcaba sobre plano dónde se hallaban los puestos de rosas -de la Federació Catalana d'Associacions d'Ajuda al Drogodependent, la Associació Retorn y l...

SOPAR DE LA XICOIA D'OR

Us recordem que el proper dia 14 de maig,  se celebrarà el SOPAR DE LAL XICOIA D'OR , a l'Hotel Pessets de Sort.  Sopar elaborat pels cuiners de l'Associació de la Xicoia, amb productes de la terra. Es farà una menció especial a la trajectòria professional, al producte, a la promoció de la cuina pallaresa i al gastrònom de l'any! Podeu fer les vostres reserves al 973 620 000