Passa al contingut principal

Al Sergi, lo que es d'en Sergi


Si, seves eren les estrelles que tenia a la Broche, i amb el canvi de restaurant(Sergi Arola Gastro), les va deixar allà.
Un any més tart, Michelin, l'hi torna el que es va deixar, les dues estrelles. Si durant anys se les va guanyar, bé que les tenia que recuperar, sino de que serveix tanta feina per no rés.

Bé Parinet, moltes felicitats de part de tota LA XICOIA, records a la peazo dona que tens, SARA, i a les dos joies de la casa.

Una abraçada i continua essent com ets.

Una abraçada.

AH!!! I MOLTES FELICITATS TAMBÉ A LA RESTA DE GUARDONATS.

La Guia ha concedit una estrella als restaurants Manairó (Barcelona), amb Jordi Herrera al capdavant, Els Tinars (Llagostera), amb el xef Marc Gascons i L’Aliança (Anglès), el cuiner del qual és Lluís Feliu FELICITATS A TOTS

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

10è Sopar de la Xicoia d'Or

6è. RAL.LI GASTRONÒMIC DEL PALLARS SOBIRÀ

Hola a tots de nou
Us fem saber que des del dia 18 al 30 d'abril, es farà al Pallars Sobirà el 6è Ral·li Gastronòmic.
Hi hauran cates de vinagres, vins francesos i café, el sopar d'inauguració anirà a càrrec de l'AUVELLA XISQUETA, i el sopar de cloenda que tindrà lloc el dia 10 de maig, al voltant dels bolets de primavera.
En els restaurants membres de l'Associació, els menús aniran enfocats al bolets de primavera, la joia de la primavera oblidada per moltes persones, però amb una personalitat molt important.
Properament us informarem de més coses
La Xicoia