Ves al contingut principal

Al Sergi, lo que es d'en Sergi


Si, seves eren les estrelles que tenia a la Broche, i amb el canvi de restaurant(Sergi Arola Gastro), les va deixar allà.
Un any més tart, Michelin, l'hi torna el que es va deixar, les dues estrelles. Si durant anys se les va guanyar, bé que les tenia que recuperar, sino de que serveix tanta feina per no rés.

Bé Parinet, moltes felicitats de part de tota LA XICOIA, records a la peazo dona que tens, SARA, i a les dos joies de la casa.

Una abraçada i continua essent com ets.

Una abraçada.

AH!!! I MOLTES FELICITATS TAMBÉ A LA RESTA DE GUARDONATS.

La Guia ha concedit una estrella als restaurants Manairó (Barcelona), amb Jordi Herrera al capdavant, Els Tinars (Llagostera), amb el xef Marc Gascons i L’Aliança (Anglès), el cuiner del qual és Lluís Feliu FELICITATS A TOTS

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

10è Sopar de la Xicoia d'Or

Torna el sopar de la Xicoia d'Or aquest 14 de maig.  Un sopar únic i irrepetible elaborat pels cuiner de l'Associació La Xicoia amb els productes que ens ofereix la nostra terra... només per 120 persones. Reconeixements a la trajectòria professional, al gastrònom de l'any, al producte i a la promoció de la cuina pallaresa. Podeu reservar al 973620000. foto de La Xicoia Pallars Sobirà.