Passa al contingut principal

6è. RAL.LI GASTRONÒMIC DEL PALLARS SOBIRÀ


Hola a tots de nou

Us fem saber que des del dia 18 al 30 d'abril, es farà al Pallars Sobirà el 6è Ral·li Gastronòmic.

Hi hauran cates de vinagres, vins francesos i café, el sopar d'inauguració anirà a càrrec de l'AUVELLA XISQUETA, i el sopar de cloenda que tindrà lloc el dia 10 de maig, al voltant dels bolets de primavera.

En els restaurants membres de l'Associació, els menús aniran enfocats al bolets de primavera, la joia de la primavera oblidada per moltes persones, però amb una personalitat molt important.

Properament us informarem de més coses

La Xicoia

Comentaris

OLGA ha dit…
Em sap greu perquè el ruc estava boníssim, però segur que la xisqueta també!!!
Pallars Sobirà ha dit…
Tranquila Olga, tot te el seu temps en aquesta vida.
Delfí Roca ha dit…
Us felicito per la sabia decisió d'oferir al menú ovella xisqueta, tan nostra, en comptes de ruc. M'agrada perquè considero que heu sabut canviar d'opinió sense canviar de valors: els de la promoció i difusió dels sabors i la qualitat dels productes de muntanya, les nostres muntanyes del Pirineu
Ara sí, em teniu al vostre costat!

Entrades populars d'aquest blog

CUINA A DOS MANS AL PALLARS PER PRESERVAR PLATS TRADICIONALS DE LA ZONA

L'Associació Gastronòmica La Xicoia i el projecte Recossira, dins del programa d'alimentació saludable de la gent gran, han realitzat un taller d'intercanvi de coneixements dins de la cuina. Són tallers a dos mans que consisteixen en què una mestressa de casa i un cuiner d'un restaurant han d'elaborar un mateix plat. La mestressa de casa l'elabora com tradicionalment es feia a les cases de pagès i el cuiner amb un toc d'innovació però sense renunciar a la tradició. El plat elaborat per la mestressa de casa acabarà sortint a la carta del restaurant. En el cas del primer taller sortirà a la carta del restaurant Farré de Baro; prims de corder amb patates estofades, de la Maria de Casa el Mestre d'Arcalís. Jaume Mora, cuiner de la Fonda Farré, ha valorat molt positivament l'experiència i ha dit que el maridatge entre les dues associacions és molt interessant des del punt de vista d'intercanvi de coneixements entre persones grans i cuiners. Mo

RECOLLIDA DEL DIPLOMA

Ahir era el dia. A les 14.00 era l'hora de trobada dels que al final vam anar a Barcelona. Lloc com no, Restaurant Via Veneto. Ens esperava un menú per celebrar en intimitat el premi atorgat a tota l'associció. En Carles Tejedor, el cuiner del Via, i amic del Jordi, ens va oferir un menú amb uns productes d'altíssima qualitat, i fins i tot, va caure una ampolla de DELAMONTE per part del senyor Monje, tot un detall, i des d'aquí dornar-li les gràcies. Un gintònic al Piperment, ens va fer agafar el cotxe fins al Palau de Pedralbes, ja quasi les 19.00h, hora de recollida. Puntuals com una ascla, vam arribar els nou socis de la Xicoia. Salutacions dels amics, felicitacions i que comenci l'espectacle. Cap a les 17.30, va sortir el President de la Generalitat, amb la resta d'autoritats i els guardonats darrera seu. Un parlament del Senyor Huguet va obrir l'entrega de guardons. Cap a les 20.00 en va tocar el torn. de la boca del Senyor Montilla,