Passa al contingut principal

VII è. Ral·li Gastronòmic 2010

HOLA A TOTS!!

Us fem 5 cèntims del sopar de l'ovella Xisqueta celebrat ahir a Sort.


350 persones, inaguren el Ral·li Gastronòmic del Pallars Sobirà organitzat per La Xicoia al Poliesportiu els Til·lers de Sort.


Amb aquest sopar preparat pel col.lectiu La Xicoia, les 350 persones assistents van poder gaudir d'una crema de ceps, amanides i degustació de Xisqueta ( cassola amb patates, costelles a la brasa i palpís al forn), filiberto i vi de la Conca de Tremp (Vila Corona). Com no, amb una data tant assenyalada, l'Associació, va instal.lar una pantalla gegant per poder gaudir del partit Madrid-Barça. Un cop finalitzat, va començar el ball i seguidament el concert de la Família Torelli.


El format d'enguany, és de cap de setmana, això vol dir que durant divendres, dissabte i diumenge de cada setmana i fins al 16 de maig, podran degustar menús gastronòmics dels diferents restaurants de l'Associació. En format de 2 o 3 restaurants per setmana. Les activitats, aniran a càrrec de LQ, Lleida Qualitat, amb cates, xerrades i tast de Vedella IGP, Oli de les Garrigues, Fruita de Lleida i Vi Costers de Segre, tal i com us adjuntem al folletó.

El ral·ly tancarà portes el dia 30 de maig amb la celebració del Sopar de cloenda i entrega de les Xicoies d'Or als diferents guardonats en cada secció.

Esperem sigui del seu gust la nostra informació, i poden consultar-nos més a: www.laxicoia.com, www.laxicoia.blogspot.com .


La foto del sopar d'ahir, ha d'anar firmada com: © TONI GRASES - PHOTOSET.ES

Moltes gràcies per endavant i força a la gastronomia catalana.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JABALÍ + JABALÍ + JABALÍ

Descanse en paz el pobre jabalí
Quim Monzó LA VANGUARDIA, dimarts 12 de maig del 2009

Era un Mercedes serie S, un coche impresionante: nunca había viajado yo en un cochazo como ese.
Como muchos de mis coetáneos, yo también me guaseé de la forma en que murió Cecilia, aquella cantante de los setenta que se hizo famosa con piezas como Dama, dama o Mi querida España. Se explicaba que murió al chocar contra una vaca. Una madrugada, ella iba en un Seat 124, con sus músicos, y allá por Zamora chocaron con una. Otros decían que chocaron contra unos bueyes. Tanto da. Que alguien muera es terrible para la familia y los amigos. Pero, cuando ese alguien es conocido y la muerte grotesca, la sorna es inevitable. A partir de la muerte de Cecilia, morir al chocar contra una vaca – o, por extensión, con una bestia grande – pasó a llamarse hacer un Cecilia. Así, a quien cogía el coche para ir por una carretera solitaria, se le prevenía: «Ve con cuidado, no vayas a hacer un Cecilia». Una impresión similar ca…

10è Sopar de la Xicoia d'Or

6è. RAL.LI GASTRONÒMIC DEL PALLARS SOBIRÀ

Hola a tots de nou
Us fem saber que des del dia 18 al 30 d'abril, es farà al Pallars Sobirà el 6è Ral·li Gastronòmic.
Hi hauran cates de vinagres, vins francesos i café, el sopar d'inauguració anirà a càrrec de l'AUVELLA XISQUETA, i el sopar de cloenda que tindrà lloc el dia 10 de maig, al voltant dels bolets de primavera.
En els restaurants membres de l'Associació, els menús aniran enfocats al bolets de primavera, la joia de la primavera oblidada per moltes persones, però amb una personalitat molt important.
Properament us informarem de més coses
La Xicoia