Ves al contingut principal

VII è. Ral·li Gastronòmic 2010

HOLA A TOTS!!

Us fem 5 cèntims del sopar de l'ovella Xisqueta celebrat ahir a Sort.


350 persones, inaguren el Ral·li Gastronòmic del Pallars Sobirà organitzat per La Xicoia al Poliesportiu els Til·lers de Sort.


Amb aquest sopar preparat pel col.lectiu La Xicoia, les 350 persones assistents van poder gaudir d'una crema de ceps, amanides i degustació de Xisqueta ( cassola amb patates, costelles a la brasa i palpís al forn), filiberto i vi de la Conca de Tremp (Vila Corona). Com no, amb una data tant assenyalada, l'Associació, va instal.lar una pantalla gegant per poder gaudir del partit Madrid-Barça. Un cop finalitzat, va començar el ball i seguidament el concert de la Família Torelli.


El format d'enguany, és de cap de setmana, això vol dir que durant divendres, dissabte i diumenge de cada setmana i fins al 16 de maig, podran degustar menús gastronòmics dels diferents restaurants de l'Associació. En format de 2 o 3 restaurants per setmana. Les activitats, aniran a càrrec de LQ, Lleida Qualitat, amb cates, xerrades i tast de Vedella IGP, Oli de les Garrigues, Fruita de Lleida i Vi Costers de Segre, tal i com us adjuntem al folletó.

El ral·ly tancarà portes el dia 30 de maig amb la celebració del Sopar de cloenda i entrega de les Xicoies d'Or als diferents guardonats en cada secció.

Esperem sigui del seu gust la nostra informació, i poden consultar-nos més a: www.laxicoia.com, www.laxicoia.blogspot.com .


La foto del sopar d'ahir, ha d'anar firmada com: © TONI GRASES - PHOTOSET.ES

Moltes gràcies per endavant i força a la gastronomia catalana.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

10è Sopar de la Xicoia d'Or

Torna el sopar de la Xicoia d'Or aquest 14 de maig.  Un sopar únic i irrepetible elaborat pels cuiner de l'Associació La Xicoia amb els productes que ens ofereix la nostra terra... només per 120 persones. Reconeixements a la trajectòria professional, al gastrònom de l'any, al producte i a la promoció de la cuina pallaresa. Podeu reservar al 973620000. foto de La Xicoia Pallars Sobirà.