Passa al contingut principal

A LA SRA. ANTÒNIA GALLART PERÓ

No sé ni com començar...

99 anys... crec que amb això queden dites moltes coses, experiència, anys de treball, molts clients que la coneixien, molts familiars, i molt molt amics.

Avui 1 d'abril, i a portes de començar la Setmana Santa, ens deixa. Per l'Associació, és una pèrdua molt i molt dura, no només perquè és la padrina d'en Josep, el nostre President, sinó perquè és la 1a Xicoia D'Or a trajectòria de LA XICOIA.

Pots estar segura Antonia i tota la teva família, que aquests col.lectiu et recordarem sempre.

Cada vegada que veníem a casa teua, tu sentada i amb la presència en teniem prou per saber de tu. Sempre amb un bon somriure, i una pell ben brillant, símptoma de la bona salut que us acompanyava.

Demà a les 17h, serem a Escaló, no en tinguis cap dupte, acompanyarem a la resta de familiars en aquests moments tant durs.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JABALÍ + JABALÍ + JABALÍ

Descanse en paz el pobre jabalí
Quim Monzó LA VANGUARDIA, dimarts 12 de maig del 2009

Era un Mercedes serie S, un coche impresionante: nunca había viajado yo en un cochazo como ese.
Como muchos de mis coetáneos, yo también me guaseé de la forma en que murió Cecilia, aquella cantante de los setenta que se hizo famosa con piezas como Dama, dama o Mi querida España. Se explicaba que murió al chocar contra una vaca. Una madrugada, ella iba en un Seat 124, con sus músicos, y allá por Zamora chocaron con una. Otros decían que chocaron contra unos bueyes. Tanto da. Que alguien muera es terrible para la familia y los amigos. Pero, cuando ese alguien es conocido y la muerte grotesca, la sorna es inevitable. A partir de la muerte de Cecilia, morir al chocar contra una vaca – o, por extensión, con una bestia grande – pasó a llamarse hacer un Cecilia. Así, a quien cogía el coche para ir por una carretera solitaria, se le prevenía: «Ve con cuidado, no vayas a hacer un Cecilia». Una impresión similar ca…

6è. RAL.LI GASTRONÒMIC DEL PALLARS SOBIRÀ

Hola a tots de nou
Us fem saber que des del dia 18 al 30 d'abril, es farà al Pallars Sobirà el 6è Ral·li Gastronòmic.
Hi hauran cates de vinagres, vins francesos i café, el sopar d'inauguració anirà a càrrec de l'AUVELLA XISQUETA, i el sopar de cloenda que tindrà lloc el dia 10 de maig, al voltant dels bolets de primavera.
En els restaurants membres de l'Associació, els menús aniran enfocats al bolets de primavera, la joia de la primavera oblidada per moltes persones, però amb una personalitat molt important.
Properament us informarem de més coses
La Xicoia