Ves al contingut principal

A LA SRA. ANTÒNIA GALLART PERÓ

No sé ni com començar...

99 anys... crec que amb això queden dites moltes coses, experiència, anys de treball, molts clients que la coneixien, molts familiars, i molt molt amics.

Avui 1 d'abril, i a portes de començar la Setmana Santa, ens deixa. Per l'Associació, és una pèrdua molt i molt dura, no només perquè és la padrina d'en Josep, el nostre President, sinó perquè és la 1a Xicoia D'Or a trajectòria de LA XICOIA.

Pots estar segura Antonia i tota la teva família, que aquests col.lectiu et recordarem sempre.

Cada vegada que veníem a casa teua, tu sentada i amb la presència en teniem prou per saber de tu. Sempre amb un bon somriure, i una pell ben brillant, símptoma de la bona salut que us acompanyava.

Demà a les 17h, serem a Escaló, no en tinguis cap dupte, acompanyarem a la resta de familiars en aquests moments tant durs.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

10è Sopar de la Xicoia d'Or

Torna el sopar de la Xicoia d'Or aquest 14 de maig.  Un sopar únic i irrepetible elaborat pels cuiner de l'Associació La Xicoia amb els productes que ens ofereix la nostra terra... només per 120 persones. Reconeixements a la trajectòria professional, al gastrònom de l'any, al producte i a la promoció de la cuina pallaresa. Podeu reservar al 973620000. foto de La Xicoia Pallars Sobirà.