Ves al contingut principal

LLÀGRIMES D'EMOCIÓ...A tots els assitents al Sopar de cloenda, La Xicoia, us vol agrair molt la vostra assistència i recolzament.
Que sapigueu que aquest anys, i per culpa aliena a l'organització, hem superat la xifra de clients en un sopar com aquest (175).

Un cop més, gràcies a tots els assitents, premiats i A TOTA LA XICOIA EN PES, que sense vosaltres i el vostre esforç i ganes de fer, no hagués pogut ser possible.

Gràcies.

I als guardonats, porteu-la com si d'un tros de Pallars fos, ja que en formeu part d'ella. (LA XICOIA)

Salut ... i comencem amb el Ral·ly del 2010, on hi hauran més sorpreses.

Fins aviat companys

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SOPAR DE LA XICOIA D'OR

Us recordem que el proper dia 14 de maig,  se celebrarà el SOPAR DE LAL XICOIA D'OR , a l'Hotel Pessets de Sort. 
Sopar elaborat pels cuiners de l'Associació de la Xicoia, amb productes de la terra.
Es farà una menció especial a la trajectòria professional, al producte, a la promoció de la cuina pallaresa i al gastrònom de l'any!
Podeu fer les vostres reserves al 973 620 000CUINA A DOS MANS AL PALLARS PER PRESERVAR PLATS TRADICIONALS DE LA ZONA

L'Associació Gastronòmica La Xicoia i el projecte Recossira, dins del programa d'alimentació saludable de la gent gran, han realitzat un taller d'intercanvi de coneixements dins de la cuina. Són tallers a dos mans que consisteixen en què una mestressa de casa i un cuiner d'un restaurant han d'elaborar un mateix plat. La mestressa de casa l'elabora com tradicionalment es feia a les cases de pagès i el cuiner amb un toc d'innovació però sense renunciar a la tradició. El plat elaborat per la mestressa de casa acabarà sortint a la carta del restaurant. En el cas del primer taller sortirà a la carta del restaurant Farré de Baro; prims de corder amb patates estofades, de la Maria de Casa el Mestre d'Arcalís. Jaume Mora, cuiner de la Fonda Farré, ha valorat molt positivament l'experiència i ha dit que el maridatge entre les dues associacions és molt interessant des del punt de vista d'intercanvi de coneixements entre persones grans i cuiners. Mora ha afe…