Passa al contingut principal

DIUEN QUE A INTERNET SURT TOT...

Ara ens n'adonem que és veritat a internet surt tot, tot i tot, sinó, mireu el que hem trobat en una pàgina



Sort (Lleida) Come burro
(01-02-2008)
¡Sort se prepara para volver a comer burro! La iniciativa se efectúa bajo el lema: "Si eres una de las personas que siente el burro catalán dentro, haz que tu sueño se haga realidad: cómetelo". Según informa David Serramitjana, Director de FUNDACIÓ FAUNA www.fundaciofauna.org, el año pasado esta Fundación ya hizo llegar su rechazo en contra de esta iniciativa de tan mal gusto. Apoyar una "Fiesta" para consumir burros no es la mejor manera de promocionar aquello que supuestamente identifica a los catalanes, ni es una forma correcta de obtener beneficio económico ni de promocionar el turismo gastronómico catalán. El burro, al igual que otros muchos animales, no merece ser consumido y mucho menos que se haga una fiesta de su muerte. Este año FUNDACIÓ FAUNA quiere trasladar la protesta al mismo pueblo de Sort (Lleida) para que sepan de bien cerca la posición de rechazo de todos los ciudadanos de bien. La conocida administración de lotería "La Bruixa d'Or" se ha ofrecido a pagar el transporte (ida y vuelta), corriendo con el costo de los autocares. El evento será el día 29 de marzo del 2008. Todos quienes quieran manifestarse a favor de los burros pueden reservar las plazas de autocar en la web de FUNDACIÓ FAUNA: www.fundaciofauna.org. (Viaje gratuito).Firmado: Concepción Reyero, Presidenta.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CUINA A DOS MANS AL PALLARS PER PRESERVAR PLATS TRADICIONALS DE LA ZONA

L'Associació Gastronòmica La Xicoia i el projecte Recossira, dins del programa d'alimentació saludable de la gent gran, han realitzat un taller d'intercanvi de coneixements dins de la cuina. Són tallers a dos mans que consisteixen en què una mestressa de casa i un cuiner d'un restaurant han d'elaborar un mateix plat. La mestressa de casa l'elabora com tradicionalment es feia a les cases de pagès i el cuiner amb un toc d'innovació però sense renunciar a la tradició. El plat elaborat per la mestressa de casa acabarà sortint a la carta del restaurant. En el cas del primer taller sortirà a la carta del restaurant Farré de Baro; prims de corder amb patates estofades, de la Maria de Casa el Mestre d'Arcalís. Jaume Mora, cuiner de la Fonda Farré, ha valorat molt positivament l'experiència i ha dit que el maridatge entre les dues associacions és molt interessant des del punt de vista d'intercanvi de coneixements entre persones grans i cuiners. Mo

3er i últim dia

Després de dos dies coneixen Turí, els nostres representants, van acabar fen net de totes les raccions que havien portat a la Fira. L'èxit ha estat com s'esperaven els organitzadors i ells mateixos. També hem de recordar que un ball del fanalet amb un company de cuina dela Noguera, va ser un dels actes de clausura de la presentació de la Xicoia. Les fotos no tenen perdua, us ho asseguro. En Jordi, encara en deia que els bombers corrien a l'stang per si hi havia foc, jajajjaa, segurament devia ser el "COLAFÓN" final, o la traca fi de festa, aquest Josep, no s'el pot treure de casa, jajaja. En Marc del Forumgastronòmic, segurament encara cort ara jajjaja, tranquil, Marc, que quant coneguis bé al Josep, no et farà falta corre tant. Bueno, gent de Turisme de Catalunya, i altres col·laboradors de l'event, cuines del Vendrell i cuina de la Noguera, ha estat un plaer per nosaltres poder compartir aquesta experiència amb vostés. Sambem que us en deiem una, però qu