Passa al contingut principal

VIIIè RAL.LI GASTRONÒMIC DEL PALLARS SOBIRÀ DEL 30 D'ABRIL AL 19 DE JUNY DE 2011


Comença el VIIIè Ral.li Gastronòmic del Pallars Sobirà amb el Sopar d'inici del Cavall Pirinenc Català que es celebrarà el proper dissabte 30 d'abril al poliesportiu de Sort.


Dates dels menús del Ral.li Gastronòmic:

6-7-8 maig
Hotel Castellarnau-Casa Mariano-Restaurant Roya

14-14-15 maig
Hotel Montaña-Hotel Pessets-Hotel Poldo

20-21-22 maig
Roch Hotel-Hotel Restaurant Els Puis

27-28-29 maig
Fonda Farré-Hotel La Morera-Cafè Pessets

3-4-5 juny
Restaurant El Celler dels Joglars-Hotel Rei

Hem repartit uns fulletons per alguns establiments del Pallars on estan especificats els menús de cada restaurant i el preu corresponent.

DIUMENGE 19 DE JUNY
Sopar de Cloenda i entrega Xicoies d'Or als personatges més rellevants del 2010 en el món de la gastronomia. PREU 60€

VINE GRATUÏTAMENT AL SOPAR DE CLOENDA amb la presentació d'un dels nostres fulletons amb 6 menús diferents segellats per 6 restaurants membres de La Xicoia que participin al Ral.li Gastronòmic.



Bon profit a tothom !! Us hi esperem !!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

10è Sopar de la Xicoia d'Or

6è. RAL.LI GASTRONÒMIC DEL PALLARS SOBIRÀ

Hola a tots de nou
Us fem saber que des del dia 18 al 30 d'abril, es farà al Pallars Sobirà el 6è Ral·li Gastronòmic.
Hi hauran cates de vinagres, vins francesos i café, el sopar d'inauguració anirà a càrrec de l'AUVELLA XISQUETA, i el sopar de cloenda que tindrà lloc el dia 10 de maig, al voltant dels bolets de primavera.
En els restaurants membres de l'Associació, els menús aniran enfocats al bolets de primavera, la joia de la primavera oblidada per moltes persones, però amb una personalitat molt important.
Properament us informarem de més coses
La Xicoia