Passa al contingut principal

LA XICOIA AL FÒRUM SANTIAGO DE COMPOSTELA





Representants de l’Associació Gastronòmica La Xicoia del Pallars Sobirà, han assistit durant dos dies ( 22 i 23 de febrer) a Santiago de Compostela per promocionar els productes locals, iogurt, Xisqueta, tupí i sal de Gerri.

Els membres desplaçats al Fòrum Gastronòmic de Santiago, l'Aleix Aytés /Café Pessets de Sort) i en Jaume Mora (Fonda Farré de Baro), ha realitzat un show cooking a l'estand de l'Agència Catalana de Turisme, mostrant en viu les tècniques de cocció i presentació d'aquests productes. La demostració, que va tenir lloc el dilluns 22 de febrer a les 17.00 hores , va consistir amb l’elavoració de: Escudellade cabraza amb boruqeta de girilla i butifarra negra, premsat de Xisqueta amb parmentier de patata i Tupí de Sort i Filiberto, elaborat amb iogurt natural d’ovella de Surp.
Posteriorment, a les 14:15 h, es presentarà un menú combinat amb l'Associació Joves Cuiners de Girona, Cuina del Vent i Cuina Volcànica, on es va presentar el Filiberto davant de 15 persones.

Deixar escrit també, que el Sr. Josep Roca (Celler de Can Roca de Girona), va rebre un pot de sal (Gerri de la Sal), i va estar molt agraït, ja que feia alguns dies que volia provar-la.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

10è Sopar de la Xicoia d'Or

6è. RAL.LI GASTRONÒMIC DEL PALLARS SOBIRÀ

Hola a tots de nou
Us fem saber que des del dia 18 al 30 d'abril, es farà al Pallars Sobirà el 6è Ral·li Gastronòmic.
Hi hauran cates de vinagres, vins francesos i café, el sopar d'inauguració anirà a càrrec de l'AUVELLA XISQUETA, i el sopar de cloenda que tindrà lloc el dia 10 de maig, al voltant dels bolets de primavera.
En els restaurants membres de l'Associació, els menús aniran enfocats al bolets de primavera, la joia de la primavera oblidada per moltes persones, però amb una personalitat molt important.
Properament us informarem de més coses
La Xicoia