Ves al contingut principal

LA XICOIA AL FÒRUM SANTIAGO DE COMPOSTELA





Representants de l’Associació Gastronòmica La Xicoia del Pallars Sobirà, han assistit durant dos dies ( 22 i 23 de febrer) a Santiago de Compostela per promocionar els productes locals, iogurt, Xisqueta, tupí i sal de Gerri.

Els membres desplaçats al Fòrum Gastronòmic de Santiago, l'Aleix Aytés /Café Pessets de Sort) i en Jaume Mora (Fonda Farré de Baro), ha realitzat un show cooking a l'estand de l'Agència Catalana de Turisme, mostrant en viu les tècniques de cocció i presentació d'aquests productes. La demostració, que va tenir lloc el dilluns 22 de febrer a les 17.00 hores , va consistir amb l’elavoració de: Escudellade cabraza amb boruqeta de girilla i butifarra negra, premsat de Xisqueta amb parmentier de patata i Tupí de Sort i Filiberto, elaborat amb iogurt natural d’ovella de Surp.
Posteriorment, a les 14:15 h, es presentarà un menú combinat amb l'Associació Joves Cuiners de Girona, Cuina del Vent i Cuina Volcànica, on es va presentar el Filiberto davant de 15 persones.

Deixar escrit també, que el Sr. Josep Roca (Celler de Can Roca de Girona), va rebre un pot de sal (Gerri de la Sal), i va estar molt agraït, ja que feia alguns dies que volia provar-la.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

10è Sopar de la Xicoia d'Or

Torna el sopar de la Xicoia d'Or aquest 14 de maig.  Un sopar únic i irrepetible elaborat pels cuiner de l'Associació La Xicoia amb els productes que ens ofereix la nostra terra... només per 120 persones. Reconeixements a la trajectòria professional, al gastrònom de l'any, al producte i a la promoció de la cuina pallaresa. Podeu reservar al 973620000. foto de La Xicoia Pallars Sobirà.